مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

vendredi 3 août 2012

Gobi Aloo | Cauliflower Curry Food-India


Ingredients

  • 1 medium head of cauliflower (chopped)
    2 small potatoes (cubed ½ inch)
    1 chili (chopped)
    ½ cup diced tomatoes
    ½ cup peas
    2 tablespoon oil
    1 tablespoon ghee or butter
    2 tablespoon garlic, minced
    1 teaspoon cumin
    ½ teaspoon turmeric
    2/3 teaspoon or salt to taste
Optional Spices
½ teaspoon coriander
1 tablespoon cilantro, chopped
1 teaspoon garam masala
¼ teaspoon fenugreek seeds (methi)
2 bay leaves (tej patta) 

 Preparation

1 Sauté Fenugreek (Methi) in oil till it turns black. Add Bay leaf.
2 Add potatoes, half of the spices and sauté for few minutes in medium heat.
3 When potato is half done, add Cauliflower.
4 Add tomatoes, peas, and chili and sprinkle rest of the spices over it. Cook for few minutes.
5 Serve hot with Basmati rice or Roti.
Gobi Alu (Cauliflower Curry)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here