مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Moroccan Rub

Moroccan Rub

1 Servings
2 T paprika
1 t salt
1 t sugar
1/2 t black,Coarsely Ground
1 pepper
1/2 t ginger,Ground
1/2 t cardamom,Ground
1/2 t cumin,Ground
1/2 t fenugreek,Ground
1/2 t cloves,Ground
1/4 t cinnamon,Ground
1/4 t allspice,Ground
1/4 t cayenne
In small bowl, stir together all of the ingredients. Use immediately
or store in a tightly covered contianer for up to 1 month.
Rub onto the meat or poultry and let stand 15 minutes or refrigerate
up to 4 hours before grilling.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here