مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Moroccan Qudban

Moroccan Qudban
3 Servings
1 T cayenne
1 t cumin,or more to taste
1/2 t turmeric
1/4 t bay leaf,crushed
1/2 t oregano,Dried
1 caraway,Ground
1 T lemon juice
2 T olive oil
1/2 onion,diced
2 cl garlic,minced
1 lb lamb,boneless, cut into
1 . 1/4-inch pieces
2 T butter,melted
1 salt,To Taste
1. Mix cayenne, 1 teaspoon cumin, turmeric, crushed bay leaf,
oregano, dash ground caraway, lemon juice, olive oil, diced onion and
minced garlic.
2. Rub lamb with mixture, cover and marinate 1 hour on counter or up
to 24 hours in refrigerator.
3. When barbecue is hot, thread meat on skewers and grill 5 minutes.
Turn skewers over and brush with melted butter. Grill 5 minutes
longer. Brush with butter and sprinkle with salt and more cumin to
taste.
Makes 2 to 3 servings.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here