مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Moroccan Harost Balls With Dates, Raisins And Nuts

Moroccan Harost Balls With Dates, Raisins And Nuts

1 Servings
2 c dates,Pitted
1/2 c golden raisins
1/2 c dark raisins
1/2 c walnuts
1 T sweet red passover wine --
1 (up to 2)
Process the dates, raisins, and walnuts in a food processor until
the mixture is finely chopped and begins to stick together. Add enough
wine to make a sticky mass. Line a baking sheet with waxed paper.
Drop slightly rounded measuring teaspoonfuls of the mixture onto a
lined sheet. Roll each mound with moistened palms into hazelnut-size
balls. Refrigerate for at least 3 hours or until firm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here