مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

jeudi 2 août 2012

Couscous salad with tomatoes and mint

Couscous salad with tomatoes and mint

ingredients Tick boxes to send shopping list to email

Method

Couscous salad with tomatoes and mint
1) Toss the tomatoes, cucumbers, and lemon juice in a bowl with 2 tsp of the salt. Set aside.

2) Put the couscous into a large bowl. Bring the water, lemon zest, 3 tbsp of the oil, the remaining salt, cayenne, and herb stems to a boil over high heat. Pour the liquid over the couscous, stir to separate any clumps. Cover with a lid, plate, or clingfilm, set aside for 5 mins. Remove the zest and herb stems and fluff with a fork.

3) Add the tomato mixture, spring onions, mint, parsley, and pine nuts. Drizzle the remaining oil over the salad, toss and serve

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here