مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mercredi 1 août 2012

Brilliant banana loaf

Ingredients

  • 140g butter , softened, plus extra for the tin
  • 140g caster sugar
  • 2 large eggs , beaten
  • 140g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 2 very ripe bananas , mashed
  • 50g icing sugar
  • handful dried banana chips, for decoration

    Method

  • Heat oven to 180C/160C fan/gas 4. Butter a 2lb loaf tin and line the base and sides with baking parchment.
  • Cream the butter and sugar until light and fluffy, then slowly add the eggs with a little flour. Fold in the remaining flour, baking powder and bananas. Pour into the tin and bake for about 30 mins until a skewer comes out clean. Cool in the tin for 10 mins, then remove to a wire rack.
  • Mix the icing sugar with 2-3 tsp water to make a runny icing. Drizzle the icing across the top of the cake and decorate with banana chips

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here