مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Morroccan Spiced Olives

Morroccan Spiced Olives

6 Servings
1 c olives purchased from deli
-or middl,e eastern grocery
1 cup
brine-cured, Kalamata, Greek-style, or shriveled black dry-cured) 1/4
cup olive oil 4 cloves garlic, chopped 1 tsp fresh rosemary leaves,
lightly crushed 1 1/2 tsp Aji Harissa, Berbere, or commercial
chile-garlic paste 1 tbsp wine vinegar
1. Drain olives of any brine.
2. Slowly heat olive oil over low heat. Remove from heat and add
garlic, rosemary, chile-garlic paste, and vinegar.
3. Pour marinade over olives and let stand at least 2 hours (the
flavor gets hotter the longer it stands).
ADVANCE PREPRATION: Lasts almost forever, covered and
refrigerated

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here