مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Moroccan Charosets

Moroccan Charosets
 
50 Servings
2 c dates,pitted
1/2 c raisins,golden
1/2 c raisins,dark
1/2 c walnuts
2 T red wine,sweet,passover
1. Process dates, rinsins and walnuts in food processor until
mixture is finely chopped and begins to mass. Add enough wine to
make sticky dough.
2. Line baking sheet with waxed paper. Drop mixture by slightly
rounded measuring teaspoonfuls onto pan. Roll with moistened palms
into hazelnut-size balls. Refrigerate for at least 3 hours or until
firm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here