مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

mardi 3 juillet 2012

Moroccan Meat Stew

Moroccan Meat Stew

1 Servings
1 lg chicken -- jointed,plus 2
1 tab
1 1/4 lb mutton (or lamb),Cubed
2 lg onions -- finely,Chopped
1 bn parsley --,Chopped
1/2 t ginger --,Ground
1 salt
1 black pepper
1 paprika pepper
3 oz butter
1 lb quinces (or more ),To Taste
Put meat into a large pan with the onions and parsley. Just cover
with water and season with ginger, salt and pepper. Bring to boil and
simmer about an hour, until cooked. Slice and core the quinces (leave
peel on), brown them very lightly in the extra butter and add them to
the stew half an hour before the end of cooking.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here