مدونة المطبخ المغاربي

مرحبا في مدونة المطبغ المغاربي سوف تجدون كل جديد في المطبخ المغاربي الى ضافة الى بعض الوصفات العالمية التي تتماشي مع الذوق المغاربي و مع مكونات المطبخ المغاربي

مرحبا
welcome bienvenue


احلي وصفات المطبخ المغاربي

Haut et Bas de page

المغرب العربي الكبير

الجزائر

samedi 30 juin 2012

Fish In Moroccan Charmoula Sauce

Fish In Moroccan Charmoula Sauce
8 Servings
3 lb firm fish fillets
4 potatoes -- roasted and
1 sliced
2 green peppers -- and,Sliced
1 sauteed
2 tomatoes --,Sliced
1 salt and black,Fresh Ground
1 pepper --,To Taste
1 lemon
Charmoula Sauce ================
1/2 c cilantro,Chopped
1/2 c parsley,Chopped
5 cloves garlic -- finely
1 chopped
5 T lemon juice
1 1/2 t salt
1 t paprika
1/3 t cumin,Ground
1 cayenne pepper --,To Taste
1/2 c olive oil,or more
1. Preheat oven to 425 degrees F. Prepare Charmoula Sauce. In a 9-
by 13-inch baking pan, lay roasted potatoes slices, sauteed green
peppers, and sliced tomatoes. Arrange fish fillets on top of the
vegetables. Season with salt and pepper and top with Charmoula
Sauce. Add a squeeze of lemon.
2. Bake until fish is done (10 to 15 minutes, depending on size of
fish).
Charmoula Sauce: Combine cilantro, parsley, garlic, lemon juice, salt,
paprika, cumin, and cayenne. Add enough olive oil to make a thick
sauce.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

blogger
x

Mettez le titre de votre pop-up ici

Mettez le contenu de votre pop-up ici

x

Abonnez-vous à ce blog

Rejoignez les de Blogger au bout du doigt

Votre adresse Email ne sera pas divulguée. Nous aussi nous détestons les spams.

x

;Pop-up title goes here

your pop-up content and subscription form ... goes here